O kompaniji Union Drvo

Kompanija Union Drvo D.O.O. Beograd je specijalizovana za opremanje ugostiteljskih objekata. Osnovana je 1996. godine u Vladetinoj ulici, gde je posao otpočelo troje ljudi sigurnih u viziju osnivanja kompanije koja će obuhvatiti celokupan asortiman opreme za HO.RE.CA objekte. Od malog izložbenog salona u Vladetinoj ulici, Union Drvo je proširilo svoje poslovanje i otvoren je izložbeni salon na Dunavskom keju. Zatim, 2007. godine Union Drvo je kupilo kompaniju Tehnooprema Inženjering D.O.O. koja je bila gigant u oblasti opremanja ugostiteljskih objekata na teritoriji Jugoslavije.

Union Drvo je 2012. godine otvorilo prvi HO.RE.CA centar na Balkanu, koji je objedinio i kompaniju Tehnooprema Inženjering. Union Drvo HO.RE.CA centar se nalazi na Pančevačkom putu broj 64, gde je izložena kompletna ponuda opreme za ugostiteljstvo - nameštaj, kuhinjska oprema i sitan inventar. U okviru HO.RE.CA centra Union Drvo ima i sopstvenu Demo kuhinju gde u saradnji sa vrhunskim kuvarima i poslastičarima održava prezentacije proizvoda.

Najnovije proširenje kompanije Union Drvo je otvaranje fabrike proizvodnje nameštaja u Svilajncu na površini od 3000 m2. Fabrika proizvodnje nameštaja omogućava prilagođavanje proizvoda posebnim zahtevima arhitekata i dizajnera i finalnu “custom made” izradu elemenata od masivnog drveta i dizajnerskih komada tapaciranog nameštaja.

U ponudi ugostiteljske opreme Union Drva nalaze se svi tipovi nameštaja koji su Vam potrebni. U sveobuhvatnom asortimanu za opremanje eksterijera i enterijera nalaze se različiti tipovi stolica (barske, bistro, tradicionalne, moderne...), sofe i fotelje koje svakom prostoru daju notu topline i udobnosti, kao i stolovi, kako restoranski tako i posebno projektovani za vaše potrebe i prostor.

Bašta ili terasa vašeg ugostiteljskog objekta neće biti kompletna bez kvalitetnog nameštaja za spoljašnju upotrebu. Pored odgovarajućih stolica, stolova i garnitura, nudimo i ležaljke, žardinjere (uobičajene i svetleće), kao i dvorišne lampe. U ponudi imamo i kvalitetne suncobrane i jedra, a ekskluzivno zastupamo vrhunske evropske firme iz obe oblasti. Za hladnije dane, tu su različiti modeli infracrvenih grejalica.

Bez obzira na to da li opremate restoran, hotel, kafić... neophodna vam je kvalitetna kuhinjska ugostiteljska oprema. Mi vam nudimo vrhunsku termo i rashladnu opremu, radne stolove, sudopere, kolica, ormane... za najuposlenije kuhinje. Tu su i profesionalni aparati i uređaji za pripremu i čuvanje hrane, samoposlužne linije za švedski sto, kao i mašine za pranje posuđa.

Ponudu ugostiteljske opreme zaokružuje sitan inventar bez kojeg nijedan objekat nije kompletan. U tom domenu Union Drvo Vam nudi kuhinjski i restoranski inoks, predmete od stakla, porcelana i plastike, tekstilnu galanteriju, kao i potrošne materijale.

 

Dobro došli u naš izložbeni salon veleprodaje na adresi Pančevački put 64, Beograd.