Politika o kolačićima

Šta su „kolačići“?

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru ili mobilnom uređaju. Kolačići obezbeđuju efikasnije funkcionisanje web sajtova i stranica. Kolačići omogućavaju našem sajtu da vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi vam korišćenje sajta bilo udobnije.

Koje „kolačiće“ koristimo?

Kompanija Union Drvo na svom web sajtu koristi tri tipa kolačića:

  1. Kolačiće funkcionalnosti,
  2. Kolačiće analitike,
  3. Kolačiće marketinga i oglašavanja.

Kolačići funkcionalnosti

Kolačići funkcionalnosti nam pomažu da unapredimo vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu. Primera radi, kolačići funkcionalnosti omogućavaju uporedni prikaz karakteristika dva ili više proizvoda i omogućavaju sajtu da upamti korisnikove preferencije.

Kolačići analitike

Kolačići analitike nam omogućavaju da unapredimo sveukupno korisničko iskustvo na Union Drvo sajtu prikupljanjem relevantnih analitičkih podataka. Takođe, kolačići analitike nam pomažu da evidentiramo i zabeležimo poteškoće koje ste imali pri poseti Union Drvo sajtu i pokazuju nam performanse i efektnost našeg digitalnog oglašavanja.

Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types

Kolačići marketinga i oglašavanja

Kolačići marketinga i oglašavanja pomažu kompaniji Union Drvo i njenim partnerima da vam prikažu relevantne oglase, koji su u skladu sa vašim interesima i koji vam mogu biti značajniji od drugih, nepersonalizovanih digitalnih oglasa. Takođe, možemo koristiti kolačiće iz grupe marketinga i oglašavanja da bismo ograničili broj prikazivanja istog oglasa na Union Drvo sajtu, kao i da ocenimo stepen efektivnosti naših digitalnih marketinških kampanja. Ovaj tip kolačića nam omogućava prikazivanje personalizovanih reklama na društvenim mrežama, kao i na sajtovima za pretraživanje sadržaja interneta, kao što je www.google.com.

Više informacija o kolačićima marketinga i oglašavanja možete dobiti na:
https://policies.google.com/technologies/types

Pravne informacije:

Odredbe ovih pravila dopunjavaju i ne poništavaju zakonodavne odredbe iz područja zaštite ličnih podataka. U slučaju neusklađenosti odredbi ovih pravila i zakonodavnih odredbi iz područja zaštite ličnih podataka vrede zakonodavne odredbe.

Union Drvo može ova pravila promeniti u bilo kojem trenutku. Ova pravila možete proveravati na našem websajtu i na taj način saznati više o promenama.

Copyright © by Union Drvo, Sva prava zadržana.

Kontakt

Union Drvo
Pančevački put 64,
11210 Beograd

Telefon

+381 11 27 111 28

E-mail

infouniondrvo.com