Proizvodnja namještaja Svilajnac

Tvrtka Union Drvo je 2015. godine otvorila tvornicu namještaja u Svilajncu, na adresi Prilepska 2. Tvornica se prostire na 3000 m2 i opremljena je najmodernijom opremom za obradu i preradu drveta i opremom za tapeciranje. Union Drvo u tvornici proizvodnje namještaja zapošljava preko 35 stručno obučenih radnika.

Otvaranjem vlastitog proizvodnog pogona za proizvodnju namještaja i elemenata interijera Union Drvo je stvorilo mogućnost svoje proizvode prilagoditi posebnim zahtjevima arhitekata i dizajnera, posebno kada su u pitanju elementi od masivnog drveta ili specifični modeli dizajnerskih komada tapeciranog namještaja. Fleksibilna proizvodnja temeljena na principu "custom made" izrade namještaja i dijelova interijera prema nacrtu i projektu daje klijentima veliku mogućnost izbora modela, dimenzija i materijala za elemente interijera svog ugostiteljskog objekta.

Ovakav način rada čini Union Drvo jedinstvenim na tržištu proizvodnje i distribucije namještaja na domaćem ali i stranom tržištu. Union Drvo iz dana u dan teži svojim klijentima pružiti vrhunsku kvalitetu, dizajn i veliki izbor novih modela stolica, fotelja, stolova kao i drugih dijelova interijera.

Kontakt

Union Drvo Adria
Velimira Škorpika 11b,
Zagreb

Telefon

+385 91 60 230 40

E-mail

infouniondrvoadria.com